Kabartma tozu ve vanilyayı unla birlikte derin bir kaba eleyin. Üzerine yumurta, süt, rendelenmiş elma ve çikolatayı ekleyip karıştırın. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı kızdırıp, tereyağı ile hafifçe yağlayın. Hazırladığınız boza kıvamındaki karışımdan 2 çorba kaşığı alarak tavada arkalı önlü kızartın. Tüm karışım bitene kadar ara sıra tereyağı sürerek aynı işlemi tekrarlayın. Kızarttığınız hamurların aralarına dilimlenmiş çilekler koyarak servis tabağına kat kat yerleştirin. Düşmemesi için çöp şişlerle tutturun. Sosunu hazırlamak için tüm malzemeyi bir kaba alarak benmari usulü eritin. Eridikten sonra servis tabağındaki pan keklerin üzerine gezdirerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.