Çikolatalı Volovan

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Milföy hamurlarını yumuşayıncaya kadar oda sıcaklığında bekletin. Her parçadan büyük bir bardak ağzı ile yuvarlaklar kesin. İlk bardaktan daha küçük bir bardak ile 4 adet milföyü, ortasından kesin. Kestiğiniz milföylerden çıkardığınız halka şeklindeki parçaları, kesilmemiş 4 adedin üzerine yerleştirin. Hazırladığınız volovanları yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirip soğumaya bırakın. Diğer taraftan, kremayı küçük bir kaba alıp ocağa oturtun. Kaynama noktasına gelince küçük parçalar halinde kırdığınız çikolatayı ekleyip eritin ve ocaktan alın. Vanilyayı ekleyip karıştırın ve ılındıktan sonra ikiye ayırın. Bir parçanın içine ince kıyılmış gofret ekleyip volovanlara paylaştırın. Krem şantiyi sütle çırpıp sıkma torbasına alın ve çikolatalı karışımın üzerine sıkın. Böğürtlenleri volovanlara paylaştırın. Kalan çikolatalı kremayı volovanların üzerine gezdirerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.