Taze Çilekli Pay

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Margarini toz şekerle birlikte bir kaba alın. Mikserle krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Üzerine yumurtaları ekleyip çırpmaya devam edin. Kabartma tozunu ilave edin. Unu yavaş yavaş katıp karıştırın. 28 cm çapında bir tart kalıbını yağlayıp hamuru içine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-30 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Diğer taraftan çilekleri temizleyin. Bir su bardağı çileği blenderden geçirerek püre yapın. Daha sonra bir tencereye alıp üzerine 1 çay bardağı su, toz şeker ve mısır nişastasını ekleyin. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Tart hamurunun üzerine dökün. Kalan çileği bütün olarak üzerine dizin. Soğutup servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.