Muzları yıkayıp, uçlarından yarım cm keserek düzeltin. Kavisli iç kısımlarından, parçalamadan baştan uca doğru kesin.
Kabuklarını hafif aralayarak içlerine 1'er çorba kaşığı fındık ezmesi yerleştirin. Alüminyum folyoya sararak fırın tepsisine sıralayın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20 dakika pişirin.
Çıkardığınızda folyoyu açarak içine damla çikolata ve antep fıstığı serpin. Arzuya göre dondurma ile servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.