1/4 su bardağı tereyağı, rom ve elma suyunu iyice karıştırın. Ayrı bir yerde esmer şeker, yumurta sarısı, krema, zencefil, un, rendelenmiş limon kabuğu, ceviz, doğranmış incir ve vişneyi karıştırın. Elmaların üst kısımlarından kesip, kabuklarını soymadan çekirdek yataklarını çıkarın. İçlerine cevizli karışımdan doldurun. Elmaların her tarafına 2 çorba kaşığı tereyağı sürün. Romlu karışımı elmaların üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 35 dakika pişirin. Krema veya kaymak ile servis yapın
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.