Tereyağını tavada eritip, esmer şeker, susam ve toz şekeri ilave edin. Karamel olana dek pişirin. Şeftalilerin kabuklarını temizleyip, elma dilimi şeklinde doğrayın. Karamele ekleyip, hepsini birlikte soteleyin. Kremayı ilave edip, ocağın altını kapatın. Milföyleri kağıt muffin kalıplarına, kalıbın şeklini alacak biçimde yerleştirin. Dört kenarını dışa gelecek şekilde kıvırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerileri hafif pembeleşene kadar pişirin.
Fırından çıkardığınızda, ortalarına karamelli şeftali karışımını yerleştirin. Dondurma ve antep fıstığı ile servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.