Kaymağın yarısını ısıya dayanıklı bir fırın kabına döşeyin. Üzerine kayısı marmeladını yayın. Antep fıstığı serpin. Kalan kaymağı yayın. Yumurta aklarını tuzla kar gibi olana kadar çırpıp tepsinin üzerini kaplayın. Önceden ısıtılmış 250 derece fırında yumurta akı pembeleşene kadar pişirip hemen çıkarın (bu işlem 3-5 dakikadan fazla sürmemeli yoksa kaymak erir). Tatlı soğuyunca üzerine antep fıstığı serperek servis yapın
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.