Kestaneli Çikolata Çanakları

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Önce kestaneli krokanı hazırlayın. Bunun için, toz şeker ve suyu bir tavaya alın. Orta ateşte köpürene ve rengi koyulaşana kadar pişirin. Haşlanmış kestaneleri dörde bölün. Daha sonra yağlı kağıt üzerine yerleştirin. Ocaktan aldığınız sıcak karameli üzerine dökün. Yağılı kağıdı sağa sola sallayarak kestaneleri karamele bulaştırın. Soğumaya bırakın. Diğer taraftan yumurta çikolataları ikiye bölüp servis tabağına yerleştirin. İç harcı için de kestaneleri bir kaba alın ve üzerine bitter çikolatayı rendeleyin. Pudra şekeri, tereyağı ve ceviz ekleyip karıştırın. Harcı yumurta çikolatalara paylaştırın. Soğuyan kestaneli karameli küçük parçalar halinde kırın. Daha sonra çikolata çanaklarının üzerine yerleştirin. Çilek sos gezdirerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.