Un, yoğurt, margarin, kabartma tozu ve tuzu iyice yoğurup, ele yapışmayan bir hamur elde edin. 30 dakika dinlendirin. Kirazlı harç için kiraz, toz şeker ve suyu pişirip kenara alın. Badem, antepfıstığı ve fındığı iri taneli kalacak şekilde dövüp tereyağında kavurun. Ocaktan alıp içine parçaladığınız çikolatayı ekleyin ve karıştırarak çikolatanın erimesini sağlayın. İçine, kenara aldığınız kirazlı karışımı ekleyip yeniden karıştırın. Hamuru üç eşit parçaya bölüp, merdane yardımıyla dikdörtgen şekilde açın. Bir adet hamuru düz bir zemine yayıp ortasına harç yerleştirin. Rulo şeklinde sarıp üzerine yumurta sarısını sürün. Kalan 2 adet hamurla da aynı işlemi tekrarlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Dilimleyip servis tabaklarına alın. Üzerine, kalan kirazlı harçtan gezdirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.