Unun ortasını açıp toz şekeri ekleyin. Sütün yarısıyla mayayı eritin ve una ekleyip karıştırın. 15 dakika bekletin. Margarini kalan sütle eritin. Başka bir kapta çırpılmış yumurtaları unlu karışıma katıp hamur haline getirin. Hamuru sıcak bir yere alıp üstünü nemli bir bezle örterek hacmi 2 kat artacak Şekilde mayalandırın. Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin. Rendelediğiniz elmaları ve üzümleri hamura ekleyip 15 dakika daha mayalandırın. 2 kaşık yardımıyla hamurdan parçalar koparıp kızgın yağda kızartın. Üzerine pudra şekeri ve tarçın serperek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.