Kocayemişli Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Milföy hamurunu oda sıcaklığında bekletip yumuşamasını sağlayın. 22-24 cm çaplı bir tart kalıbını yağlayın. Milföy hamurunu kalıbın içine yerleştirin. Hamurun üzerine yağlı kağıt yerleştirip üzerine ağırlık yapması için bir avuç nohut atın. 210 derece fırında hamurun kenarları pembeleşinceye kadar pişirin. Fırından çıkartıp nohut ve yağlı kağıdı hamurun üzerinden alın. Hamuru tekrar fırına verin. İyice kızarınca fırından çıkartın. Tam olarak soğumadan kalıptan çıkartın. Diğer taraftan kremayı pudra şekeri ile çırpıp kabartın. Labne peyniri ile çırpın. Karışımı hamurun ortasına yayın. Üzerine koca yemişleri dizin. Dilimleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.