Krokanlı Kestane Püresi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Toz şekeri bir tavaya alıp, eritin. Eriyen toz şekerin içine damla sakızı ve cevizleri atıp karıştırın. Yağlı kağıdın üzerine yuvarlak oluşturacak şekilde kaşık yardımı ile yayın. Donması için bir kenara alın. Diğer tarafta kestane püresini çırpılmış krema ile karıştırıp krema torbasına doldurun ve buzdolabına koyun. 1-2 saat sonra çıkartıp cevizli krokanın üzerine sıkın. Kestane şekeri ile süsleyin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.