Süt, toz şeker, damla sakızı, un ve nişastayı derin bir tencereye alıp, karıştırarak pişirin. Kıvamlı bir hal alınca, 1-2 dakika daha kaynatıp ocaktan alın. Hazırladığınız muhallebiyi karıştırarak soğutun. Krem şanti ekleyip, çırpın. Çilekleri temizleyip doğrayın. Muhallebinin yarısını kuplara veya bardaklara pay edin. Üzerlerine doğranmış çileklerin yarısını ve susamlı antep fıstıklı krokanların yarısını yerleştirin. Kalan muhallebiyi üzerlerine paylaştırın. Kalan çilek, susamlı-antep fıstıklı krokanla süsleyin. Bal döküp servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.