Sadece 5 malzeme ile kuru kayısı tatlısı nasıl yapılır? Tatlı tarifleri arasında pratik ve en az malzemeyle yapılabilen tatlılarından olan kuru kayısı tatlısı tarifi...
Yıkanmış kayısıları toz şeker ve su ile kaynatın. İyice yumuşayınca suyunu süzün ve suyunu bir kenarda saklayın. Kayısıları enlemesine ikiye kesin. Servis tabağına yuvarlak şekilde bir sıra dizin. Üzerine biraz ceviz içi serpin. Tekrar üzerini kayısıyla kapatın. Kayısı ve ceviz içi bitene kadar, kat kat görünecek biçimde bu işlemi tekrarlayın. Kenara aldığınız kayısı suyunu tekrar bir taşım kaynatın. Kayısıların üzerine gezdirin. Antep fıstığı ve kuru üzümle süsleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.