Hamuru için un, tereyağı ve pudra şekerini derin bir kaba alıp iyice yoğurun. Rendelenmiş portakal kabuğu, mısır unu ve soğuk suyu ekleyip yoğurmaya devam edin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve küçük muffin kalıplarına, kenarlarını da kaplayacak şekilde bastırarak yerleştirin. Hamurla kaplanmış kalıpların içine önce kabukları soyulmuş ve rendelenmiş elmayı pay edin. Daha sonra küp doğranmış kayısı, incir ve kuru üzüm karışımını paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Ilındıktan sonra kalıptan çıkarın ve üzerine pudra şekeri serpin. Ahududu ve nane ile süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.