Mandalinalı Cheesecake

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Krema için büyük bir tencereye su koyup ocağa oturtun ve kaynatın. Üzerine koyduğunuz daha küçük bir tencerenin içine, zarları temizlenip, doğranmış mandalinayı ve kalan malzemeyi alın. Bütün malzemeyi 5 dakika buharda karıştırın. Cheesecake'nin tabanını hazırlamak için tüm taban malzemesini bir tencereye alın. Kısık ateşte toz şeker eriyene dek karıştırın. Karışımı küçük boy kalıpların tabanına bastırarak yerleştirin. Üzerine kremayı paylaştırın. Önceden ısıtılmış 100 derece fırında 20 dakika pişirin. Daha sonra oda sıcaklığında 20 dakika dinlendirin. Buzdolabına yerleştirip, 2 saat bekletin. Üzeri için mandalinaları dilimlerine ayırıp, zarlarını temizleyin. Gün ışığında 5 saat kurutun. Su ve toz şekeri bir tencereye alıp, 5 dakika kaynatın. Kaynayan şerbete mandalinayı ilave edip, ocaktan alın. Tencerenin kapağını kapatıp, şerbet soğuyana dek dinlendirin. Mandalina dilimlerini süzgeçle şerbetten alın. Cheesecake'leri kalıplardan çıkarın. Üzerine mandalina dilimlerini yerleştirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip, soğuk olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.