Meyveli Jöle

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Önce elma, muz ve portakalı soyup küp doğrayın ve bir kapta karıştırın. Sıcak suda jöleyi eritip üzerine soğuk suyu karıştırarak ilave edin. Küçük derin kaplara birer parmak kalınlığında ılık jöleden dökün. Buzlukta bir kaç dakikalığına dondurun. Çıkarıp doğranmış meyveleri pay ederek kaplara koyun. Üzerlerine kalan jöleyi dökün. Tekrar buzluğa koyup 2-4 saat dondurun. Buzluktan çıkardıktan sonra kapları sıcak suya daldırıp çıkarın (eğer sıcak su kullanılmadan kalıptan çıkarılmaya çalışılırsa jöle parçalanır). Servis tabağına ters çevirip meyveli jölenin kaplardan ayrılmasını sağlayın. Nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.