Meyveli Parfe

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kremayı bir kaba alın ve kaynama noktasına gelene kadar ısıtın. Ayrı bir kaba, parçalara ayırdığınız çikolatayı koyun ve üzerine kremayı dökün. Karıştırarak çikolatanın erimesini sağlayın ve soğumaya bırakın. Diğer taraftan krem şanti ile soğuk sütü bir kasede çırpın. Soğuyan çikolatayı çırparak kabartın ve üzerine krem şantiyi ilave ederek 1-2 dakika çırpın. Doğranmış meyve ve ufalanmış kek dilimlerini ekleyin. Karışımı alüminyum folyo serilmiş derin bir cam kaba boşaltın ve derin dondurucuda donana kadar bekletin. Çikolata sos için, kremayı kaynama noktasına gelene kadar ısıtın. Elinizle kırıp, bir kaba aldığınız bitter çikolatanın üzerine boşaltın ve karıştırarak erimesini sağlayın. Donan parfeyi servis tabağına ters çevirip çıkarın. Ilınmış çikolata sosu üzerine gezdirip, meyve dilimleriyle süsleyin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.