Meyveli Tatlıcıklar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Milföy hamurlarından su bardağının ağız kısmıyla yuvarlaklar kesin. Kalan hamur parçalarını elinizle kıvırıp, kestiğiniz yuvarlakların kenarlarını çevirin. Çırpılmış yumurta sarısını bir fırça yardımıyla hamurların içine ve kenarlarına sürün. Kabukları soyulmuş ve dilimlenmiş meyveleri hamurların içine yerleştirin. Yağlanmış tepsiye hazırladığınız tatlıları dizin. Üzerlerine pudraşekeri veya tozşeker serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından aldıktan sonra üzerlerine bal döküp, toz antepfıstığı serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL