Bitter çikolatayı rendeleyin. Kestane ezmesini derin bir kaba alın. Üzerine çırpılmış krem şantiyi ve rendelenmiş bitter çikolatayı ilave edip karıştırın. Bu karışıma minik portakal şekerlemesi taneleri ve antepfıstığını ekleyip tekrar karıştırın. Karışımı elma büyüklüğünde parçalara bölüp avucunuzun içinde yuvarlayın. Topları erimiş çikolataya bulayıp donması için buzdolabında 1-2 saat bekletin. Servis tabağına alıp üzerine kestane şekeri yerleştirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.