MUZ KIZARTMASI

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    yapılışı:
    tüm malzemeler su ile karıştırılarak bulamaç yapılır
    muzun kabugu soyulur ıkıye bolunur
    ıyıce ısınmış olan sıvı yağda kızartılır
    bir havlu kağıt üzerinde yağı emdırılır
    sıcak olarak servıs yapılır
    dılersenız soslarla mesela çıkolata sos ile servıs edebılırsınız
    afiyet olsun...

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.