Patatesleri haşlayın ve kabuklarını soyun. Bir kapta çatalla ezin ve soğumaya bırakın. Soğuyunca içine nişasta, yumurta, un ve tuz ekleyip, yoğurun. Ayvanın kabuklarını soyun ve ortalarını oyun. Tencereye koyun ve üzerine toz şeker ile suyu ekleyin. 15-20 dakika pişirdikten sonra soğumaya bırakın. Kıtır harcı için ekmek dilimlerini kızartın ve robottan geçirin. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya ekmek, tereyağı ve toz şekeri alın. Toz şeker eriyip, rengi dönene kadar kavurun. Ayvaların ortasına ceviz koyun ve patatesli harcı ikiye ayırıp, ayvaların etrafını kaplayın. Derin bir tencereye su koyup, kaynatın. İçine ayvaları yerleştirin ve 15 dakika haşlayın. Sudan çıkarıp, pudra şekerine bulayın ve dilimleyin. Servis tabağına aldıktan sonra üzerine kıtır harcı serpin. Ayva marmeladı ve cevizle süsledikten sonra servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.