Portakallı Panna Cotta Tarifi

Portakallı panna cotta tarifi... Yazın serin serin yiyebileceğiniz portakallı panna cotta nasıl yapılır?

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Portakal suyu ve toz şekeri kaynatın. Önceden ıslatılmış jelatini ilave edip, portakal jeli kalıba dökerek derin dondurucuda dondurun. Ayrı bir yerde krema, toz şeker ve sütü kaynatın. Az vanilya ekleyip, önceden ıslatılmış jelatini ilave edin ve karıştırarak soğumaya bırakın. Daha sonra donmuş portakal jelinin üstüne
    ilave edin ve donmasını bekleyin. Kalıbı ters çevirerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...