Şeftalili Jöle

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Şeftali jölesini 2 su bardağı kaynamış suyla karıştırarak eritin. 2 su bardağı soğuk su ekleyip karıştırın. Şeftalilerin 3 tanesini dilimleyin. Büyük cam bir kaseye şeftalileri, üzüm, kiraz ve bademlerin yarısını yerleştirin. Jöleyi döküp 4-5 saat buzdolabında dondurun. Diğer taraftan süt, krema, vanilya çubuğu ve toz şekeri bir tencereye alın. Çırpılmış yumurtaları da tencereye katın. Devamlı karıştırarak yavaş yavaş unu ekleyin. Koyulaşmaya başladığında vanilya çubuğunu çıkartın. İyice koyulaşınca ocaktan alıp, 4-5 dakika karıştırarak soğutun. Jölenin üzerine dökün. Kalan şeftali, üzüm, kiraz ve bademle süsleyip, servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.