Portakalın suyunu sıkın. Elma ve armutları dilimleyin. Portakal suyunu bir tavaya döküp üzerine meyve dilimlerini ve toz şekeri ekleyin. Kuvvetli ateşte 1-2 dakika sallayarak pişirin. Ocaktan alıp vişne ve ahududu ilave ederek karıştırın. Hamuru hazırlamak için; un, donmuş tereyağı, fındık ve toz şekeri blenderde çekip pütürlü bir hamur elde edin. Tavadaki meyveleri ısıya dayanıklı bir tepsiye döküp üzerine hamuru ekleyin.
Önceden ısıtılmış 210 derece fırında 30 dakika pişirin. Ardından, kiraz ve nane ile süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.