Truffle

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kremayı, kaynamayacak şekilde kısık ateşte ısıtın. Küçük parçalara ayrılmış çikolatayı ilave edin. Karıştırarak, çikolatayı eritin. 2 çorba kaşığı viski veya konyağı ekleyin. İyice karıştırın. Kabı ocaktan alıp, üzerini streç filmle kapatarak, buzdolabında bir saat dinlendirin. Karışımdan ceviz iriliğinde parçalar kopararak, yuvarlayın. İsteğinize göre kakao, dövülmüş antepfıstığı veya dövülmüş bademe bulayın. Küçük tabaklara ya da şekerliklere alıp, servis yapın. Daha sonra uzunca bir süre, ağzı kapalı olarak buzdolabında saklayabilirsiniz.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.