Tart hamuru için tüm tart malzemesini yoğurun. Hamuru, yağlanmış unlanmış yuvarlak tart kalıbına yayın. Üzerine çatalla delikler açın. 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Krema için süt, toz şeker, yumurta ve unu çırpın. Ocağa oturtup, koyulaşana dek pişirin. Ocaktan alıp, margarin ve vanilya ekleyin. Soğumaya bırakın. Vişnelerin çekirdeklerini çıkarıp 2 su bardağı suda haşlayın. Kalan yarım su bardağı su ile nişastayı açıp, vişnelere ilave edin. Ilınmaya bırakın. Tartın içine kremayı sürüp, vişneli sosu gezdirin. Tart jölesini üzerindeki tarife göre hazırlayıp tartın üzerine gezdirin. Buzdolabında dinlendirip, soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.