Yaz Pudingi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kayısıların çekirdeklerini çıkarın ve zar şeklinde bir tencereye doğrayın. Üzerine toz şekerin yarısını ve margarini ilave edip karıştırarak püre haline gelene dek pişirin. Ayrı bir kaseye acı badem kurabiyesi ve bisküviyi iyice ufalayın. Kakao, tarçın, sıcak suda bekletilip yumuşatılmış kuru üzüm, ayrı ayrı çırpılmış yumurta sarısı ve aklarını, artan toz şeker ve suyu ekleyin. Tüm malzemeyi karıştırın. En son kremayı ekledikten sonra bir daha karıştırın ve bu karışımı kayısı püresinin içine ilave edin. Karışımı çukur bir cam kabın içine boşaltın ve üzerini düzeltin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Piştikten sonra buzdolabında soğutun ve servis tabağına ters çevirip çıkarın. Şeftali dilimleriyle süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.