İki su bardağı un ve 200 gram küp doğranmış tereyağını karıştırın. Üzerine toz şeker, 100 gram hindistancevizi, kabartma tozu ve çırpılmış yumurtayı ekleyip karıştırın. Karışıma, kaşıkla süt ekleyin. Sütü katarken, karışımın çok cıvık olmamasına dikkat edin. 24 cm'lik turta kalıbını yağlayıp unlayın. Karışımı kalıba boşaltın. Ayrı bir kapta, kalan yarım su bardağı un, 50 gram tereyağı ve esmer şekeri karıştırıp, tatlının üzerine yayın. Kalan hindistancevizini serpiştirin. 180 derece fırında, 1 saat 15 dakika pişirin. Soğuk olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.