Beşamel sos için tereyağını küçük bir tencerede eritin. Unu ekleyip sütü azar azar ekleyin. Topaklanmaması için sürekli çırpın. Katılaşmaya başlayınca muskat, karabiber ve tuzu ekleyip kenara alın.
Ekmek dilimlerinin her birinin tek tarafına bıçakla tereyağı sürün. Tereyağının üzerine bir dilim jambon veya hindi füme yerleştirin. Üzerine hazırladığınız beşamel sostan yaklaşık 1 yemek kaşığı kadar sürüp, yayın. Peynir dilimlerini beşamelin üzerine koyun. Üzerine 1 dilim ekmekle kapatın. Diğer ekmeklere de aynı işlemi uygulayın. Sandviçleri önceden ısıtılmış 180 derece fırında peynirler eriyip, ekmekleri üzeri kızarana kadar pişirin.
Yumurtayı pişirmek için tavaya zeytinyağını ekleyin. Düşük ısıda yağı ısıtın. Yumurtaları dikkatlice kırın. Sarısının dağılmamasına özen gösterin. Yumurtanın beyazı pişene kadar, sarısı hafif akışkan kalacak şekilde pişirin. Fırından çıkan sandviçlerin üzerine birer adet pişmiş yumurta koyun. Üzerlerine ceviz serpiştirip sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.