Bamyanın üzerindeki küçük tüylerin dökülmesini sağlamak için bir bezin arasına koyup, ovalayın. Daha sonra 1 adet limon suyu eklediğiniz 4 su bardağı sıcak suda 5 dakika haşlayın. Süzün ve bir kenara alın.
Ayçiçek yağında kıyılmış soğan ve eti kavurun. Salçayı ekleyin ve 1-2 dakika daha kavurmaya devam edin. 1 adet limonun suyu ve 6-7 su bardağı sıcak su katın.Kaynamaya başlayınca bamyayı ekleyin ve yumuşayana kadar pişirin.
Ocaktan almaya yakın sumak ekşisi ve tuzunu ilave edin. Bir taşım daha kaynadıktan sonra ocaktan alın ve sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.