Arapaşı Çorbası geleneksel Türk mutfağından bir çorbadır.Bu Çorba çok sert soğuklarda yoksul Anadolu halkının yaratıcılığıyla doğmuştur. Arap aşı çorbası nasıl yapılır?
Tavuk etlerini bir tencereye alın ve üzerine 7 su bardağı su ile tuz ilave edip, haşlayın. Daha sonra tavukları sudan çıkarın ve elinizle didikleyip tekrar suya katın. Sos için ayrı bir kaba sıvıyağ koyun ve içine çok ince kıyılmış soğanı katın. İyice kavurduktan sonra salçayı ekleyip, 2-3 çorba kaşığı su ile açın. Salçalı karışımı tavuklu suya katın ve bir taşım kaynadıktan sonra tencereyi ocaktan alın. Üzeri için soğanı kıyıp, tereyağında kavurun ve çorbaya katın. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.