Balık Çorbası Tarifi

Lezzetini birbirinden şifalı baharatlar ve kök sebzelerden alan balık çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tencereye fazlaca su koyup, balık, soğan, rendelenmiş havuç, patates, tuz ve karabiberle haşlayın. Daha sonra süzgeçten geçirin. Ayrı bir tencereye 1 litre suyu alıp, didilmiş balık etlerini ilave edin. Suyunu süzdüğünüz havuç ve patatesi de ekleyin. Tekrar tuzunu ayarlayıp, kaynamaya bırakın. Bu arada terbiye malzemesini karıştırıp, çorbaya ekleyin ve bir taşım kaynatın. Maydanoz ve kereviz saplarıyla süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.