Midyeleri su ile bir tavaya koyup kapağını kapatın ve orta ısıda açılana kadar yaklaşık 5 dakika haşlayın. Karidesleri, tuz, karabiber ve zeytinyağı ile harmanlayıp kızgın tavada önlü arkalı 2-3 dakika mühürleyin.
Havuç, kereviz ve soğanı minik küpler şeklinde doğrayın. Tereyağı ile birlikte tencereye alın ve karıştırarak kavurun. Ezilmiş sarımsağı ekleyin. Bir kaç saniye kavurduktan sonra unu katın ve kavurmaya devam edin. Üzerine küçük küp doğranmış patatesi ilave edip soteleyin.Tüm baharatları ve defne yaprağını katıp karıştırın.
Tavuk suyu ve sütü ekleyip pişmeye bırakın. Kaynamaya başlayınca ocaktan alıp içinden defne yaprağını çıkarın. Blender'den çekip pürüzsüz hale getirin. Yeniden ocağa oturtun. Bu aşamada çok koyu gelirse biraz sıcak su ilave edebilirsiniz.
Çorbaya iç midye ve küp doğranmış levreği ekleyip 5 dakika pişirin. Karides ve midyeleri de katıp 3 dakika pişirin. Çorbayı ocaktan alıp servis tabaklarına pay edin. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.