Un ve tereyağını bir tencereye alıp, unun kokusu hafif çıkana kadar kavurun. Sütü yavaşça ekleyip, pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırmaya devam edin. Kabukları soyulmuş ve rendelenmiş domates ile suyu ilave edin. Kaynamaya başlayınca irmiği ekleyin ve 5 dakika daha kaynatın. Tuzunu ayarlayın. Çorbayı blenderden geçirin ve tekrar bir taşım kaynatın. Nane ile süsledikten sonra sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.