Eti haşlayın. Suyunu süzüp, başka bir tencereye aktarın. Didiklediğiniz gerdan etini içine ekleyin, iyice ılıtın. Sonra bir kase içinde hazırladığınız sübyeyi, yoğurdu, limon suyunu iyice karıştırın. Yavaş yavaş et suyuna yedirin. Tuzunu ilave edin. Kısık ateşte kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirin. Üzerini istediğiniz baharat veya benim gibi kırmızı biberlerle süsleyin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.