Hazır ekmek hamurunu ısıya dayanıklı yuvarlak bir fırın kabına alın. Ekmeği önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin. 2 gün açık havada bekletip bayatlamasını sağlayın. Daha sonra, üzerini kapak şeklinde kesip ekmeğin içini çıkartın. Çorba için 1 su bardağı kırmızı mercimeği iyice yıkayın. 1 çorba kaşığı margarini tencerede eritin. Yarım soğanı incecik kıyıp margarinle soteleyin. Tenceredeki soğana küp doğranmış havuç ve patatesle birlikte kimyon ve 4 su bardağı su ilave edin. Kaynadıktan sonra kısık ateşte sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Tuzunu ayarlayın. Sebzeler piştikten sonra çorbayı blenderden geçirip süzün. Çorbayı ekmek kasesine alın. Üzerine yağ gezdirip sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.