TEREYAĞINI eritip, ince kıyılmış enginarları ve soğanı birkaç dakika sote edin. Unu ekleyip 1-2 dakika kavurun. Su, sirke ve kremayı katın.Tuz ve beyazbiber ekleyin. Kaynamaya başladıktan sonra 10 dakika pişirin. Ocaktan alıp ılıtın ve blenderden geçirin. Yeniden tencereye alıp kaynatın. Üzeri için bir adet enginarı ince dilimleyin. Unu tuz, karabiber ve pulbiberle karıştırın. Enginarları önce unlu karışıma, daha sonra galeta ununa bulayın. Tereyağında önlü arkalı kızartın. Enginar çorbasının üzerine ekleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.