Unu, mısırözü yağında rengi biraz dönene dek kavurun. Üzerine 4-5 bardak suyu, yavaş yavaş ve karıştırarak ekleyin. Ardından ince ince kı- yılmış enginarları, kabuğu soyulmuş bütün soğanı ve tuzu katın. Çorbayı, orta ateşte ara sıra karıştırarak kaynamaya bırakın. Çorba kaynamaya başladığında içine, limon suyuyla birlikte iyice çırpılmış yumurtayı katıp karıştırın. Biber salçasını çok az yağda inceltip içine fesleğen ve mercanköşkü ekleyin. Bu karışımı, indirmeye yakın çorbaya ilave edin. Çorbayı ocaktan alıp içine haşlanmış ve doğranmış havuçları ve kereviz yapraklarını ilave edin. Servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.