Un ve zeytinyağını bir tencereye alıp, unun rengi hafifçe dönene kadar kavurun. Kıyılmış taze sarımsak ve soğanı ilave edin. Birkaç kez çevirdikten sonra suyunu ekleyin ve kaynamaya bırakın. Su kaynadıktan sonra küp şeklinde doğranmış enginar ve iri kıyılmış rokayı ilave edin. Enginar yumuşayana kadar pişirin ve kremayı ekleyin. Bir taşım daha kaynadıktan sonra tuzunu katın ve tencereyi ocaktan alın. Üzerine pul biber serpin ve sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.