Ayıklanıp yıkanmış enginarı küçük küpler halinde doğrayarak, limonlu suda haşlayın. Tencereye sıvı yağı ve 2 çorba kaşığı unu ekleyip, un hafifçe sararana dek sürekli karıştırarak kavurun. Sonra sütü karıştırarak katın. Ardından da 4 su bardağı suyu, enginarı, tuzu ekleyip, ağır ateşte çorbanın üzeri göz göz olana dek pişirin. Çorbayı ateşten alıp, üzerine kıyılmış dereotu serperek, servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.