Hem ısırganın faydalarından yararlanacağınız hem de kışın soğuk havalarda keyifle tüketebileceğiniz ısırgan otlu ege çorbasının zevkini çıkaracağız. Peki ısırgan otlu ege çorbası nasıl yapılır?
Kıyılmış ısırgan otu ve arpacık soğanları yapışmaz yüzeyli bir tencereye alıp soteleyin. Sebze suyu ekleyip, 10 dakika kaynatın. Karışımı blenderden geçirip yeniden tencereye alın ve 10 dakika daha kaynatın. Zeytinyağı, tereyağı, ardından krema ekleyip, karıştırarak ocaktan alın. Ayrı bir yerde karidesleri haşlayın. Çorbayı servis tabaklarına pay edin. Üzerlerine karides yerleştirin. Nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.