Ispanak Köklü ve Kişnişli Patates Çorbası Tarifi
Hem bedeninizi yenileyecek hem de karnınızı doyuracak. Ispanak köklü, kişnişli patates çorbası nasıl yapılır? Ispanak köklü, kişnişli patates çorbası tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patatesleri temizleyip küçük küpler halinde doğrayın. Ispanak köklerinin büyüklerini ikiye bölün. Kişniş tohumlarını havanda hafifçe dövün. Tereyağını tencereye alıp, patatesleri ve kişniş tohumunu ekleyerek 5 dakika kavurun. Üzerine un ekleyip, 1-2 dakika daha kavurun. Ispanak kökünü ilave edip 1-2 dakika daha sote edin.Tencereye et suyu, su ve tuz ekleyip pişmeye bırakın. Patatesler yumuşayınca kremayı ilave edin. Bir taşım kaynatıp ocaktan alın. Pul biber serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL