Ispanağı ve maydanozu bol suyla yıkadıktan sonra incecik kıyın. Bir tencerede etsuyunu kaynatın. Pirinci ilave edin. 5 dakika haşlayın. Doğranmış maydanoz ve ıspanağı ekleyin. 10 dakika pişirin. Tencereyi ateşin üzerinden indirdikten sonra biraz soğuması için bekletin. Yoğurdu sıcak etsuyu ile inceltin. Yavaş yavaş ve devamlı karıştırarak, çorbaya ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Margarini bir tavada eritin. Salçayı ilave edin. Bu karışımı çorbanın üzerine gezdirin. Sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.