Kabakları soyup küçük küpler halinde doğrayın. Tereyağını bir tencereye alıp, üzerine ince kıyılmış soğanı ekleyin ve rengi dönene dek kavurun. Kabağı da ilave edip sürekli karıştırarak 5 dakika kavurun. Unu katın. Yine sürekli karıştırarak 5 dakika daha kavurun. Et suyunu tencereye ilave edin. Kabak yumuşayana dek yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Ayrı bir yerde yoğurt, yumurta sarısı, dereotu, tuz ve karabiberi karıştırın. Tencereden birkaç kaşık su alıp, karışımı ılıtın. Ocağın altını kısıp, yoğurtlu karışımı sürekli karıştırarak tencereye ekleyin. Bir taşım kaynatın ve ocaktan alın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.