Patates, havuç ve soğanın kabuklarını soyup, küp şeklinde doğrayın. iyice yıkanmış kabakları, kabuklarını soymadan büyük küp şeklinde doğrayın. Doğranmış sebzeleri tencereye aktarıp üzerine 8 bardak suyu ilave edin. Tuzunu ayarlayıp, sebzeler iyice yumuşayana dek pişirin. Sonrasında tencereyi ateşten alıp blendırdan geçirin. Tekrar tencereyi ocağa koyup ağır ateşte 5-10 dakika daha pişirin. Kremayı ekleyin. Bu arada ayrı bir yerde tereyağını eritip, sıvı yağı ekleyin. Üzerine nane ve kırmızıbiberi ilave edin. Bir-iki çevirip ateşten alın. Çorbanın üzerine gezdirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.