Oldukça lezzetli ve doyurucu olan kazdağı çorbası tarifi nasıl yapılır? İşte tarifi...
Malzemeler
2 adet tavuk budu
2 su bardağı su
4 su bardağı börülcenin haşlama suyu
1 su bardağı domatesli Trakya tarhanası
3 adet iri boy domates
4 adet sivri biber
3 diş sarmısak
Bir buçuk su bardağı haşlanmış nohut
Tuz, pulbiber
Tavuk butlarını 2 su bardağı suda haşlayın. Soğumuş börülce suyunda, yumuşaması için tarhanayı 1 saat bekletin. Diğer bir tencerede küp şeklinde doğranmış domatesleri ve biberleri, dövülmüş sarmısakları soteleyin. Haşlanmış tavuk etlerini didikleyip, tenceredeki malzemeye ekleyin. Bu malzemeyi tarhananın içine katın. Tavukları haşladığınız suyu da ilave ederek, boza kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirin. Haşlanmış nohut, pulbiber ve tuzu ilave edip karıştırın. Kaynadıktan sonra tencereyi ocaktan alıp, üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.