Mısırların tanelerini bir bıçak yardımıyla sıyırarak çıkarın ve bir kaseye alın. Tereyağını tencerede eritin ve sütü katın. Kaynayınca mısır ununu ilave edip, topaklanmaması için 1-2 dakika çırpın. Tane mısır ve suyu ekleyip, kısık ateşte 20 dakika pişmeye bırakın. Ocağın altını kapattıktan sonra tuz ve karabiberini ayarlayın. Üzeri için bir tavada tereyağını eritip, pul biberi yakın ve çorbanın üzerine gezdirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.