Bir tencerede 2 çorba kaşığı tereyağını eritin. İnce kıyılmış sivri biberi katıp, hafifçe soteleyin. Üzerine suyu süzülmüş mısır, su ve tuzu ilave edip kaynamaya bırakın. Diğer taraftan mısır nişastasını sütle açın. Çorba kaynayınca açtığınız mısır nişastasını ilave edin ve 5 dakika daha kaynatın. Kalan 1 çorba kaşığı tereyağında toz kırmızıbiber ve naneyi yakın. Çorbanın üzerine gezdirip, sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.