1 adet yumurtanın sarısı Soğanı küp veya piyazlık şekilde doğradıktan sonra sıvı yağ ve kuşbaşı et ile beraber, etler yumuşayana dek soteleyin. Etler yumuşadığında kendi suyunu süzüp 5 su bardağı suyu ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynadığında şehriyeyi ilave edin. Şehriyeler piştiğinde safran, tarçın, karabiber ve tuzu ekleyip 10 dakika daha kaynatın. Ayrı bir kasede limon suyu ile yumurta sarısını çırpın. Ocakta kaynayan çorbadan bir çorba kaşığı alarak kasedeki terbiyeye ekleyin. Bu karışımı çorbaya azar azar ve karıştırarak ilave edip 1-2 dakika daha kaynatın. Pişen çorbayı ocaktan alıp sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.